Isfiskenyhetene er på plass

07.11.2016

Med kuldegradene på plass stort sett over hele landet er det straks klart for isfiske. Isfiskenyhetene for sesongen 2016-2017 er herved servert.

Isfiske

Isfiske. Foto Stein Ivar Iversen

Ice Force

Mora Chrome på isen

Mora Chrome på vidda en tidlig januardag. Foto Stein Ivar Iversen

UR Rapala

Ice Force-produktene våre kombinerer det beste fra europeiske og nord-amerikanske isfiskestiler, og vi har det riktige isfisketilbehøret med de mest kjente merkenavnene. Blant annet toppmerkene UR Rapala, Mora ICE, Teho, Rapala, Shimano, Sufix, Normark, Bergmans, Lidman, Blue Fox, Jämtlands Fiskeverkstad, G. Eriksson og VMC.

For å komme i gang med isfiske trenger man forholdsvis lite utstyr. Vi har ALT og mye mer!


OVER ISEN

Noen pilkestikker, isøse, ispigger, noen pilker og et isbor er alt som skal til for og komme i gang. I tillegg bør man ha en stolsekk eller sittekasse, en isfiskeklepp og en agnboks. Varme vindtette klær og gode vanntette støvler er en selvfølge. 

Isfiske er en veldig sosial fiskeform, der hele familien kan holde på ute og ha det moro. Vi fører det du trenger for vinterens gleder på isen!


UNDER ISEN

Det aller viktigste under isfiske er selvsagt det man presenterer under isen. Det er dette som er avgjørende for om det blir fangst eller ikke. Våre pimpler, røyeblinker og mormyshkaer er gjennomprøvde produkter som vi trygt anbefaler til alle som fisker på isen. 
For abborfiskeren har vi flere pimpler. Og for deg som fisker med maggot eller mark så er VMC Maggotkrok en selvfølge. 

Vi fører også et stort utvalg av mormyshka til bruk for både abbor og ørret. 

Og selvsagt røyelys og røyeblinker som Normark Rauto, Akka, Kalla og de populære røyeblinkene fra Jämtlands Fiskeverkstad og G. Eriksson. Røyefiskernes favoritter! 

Du finner ALT innen isfiske i menyen til venstre.


Tips en venn
Fyll ut feltene og trykk 'send'. Vi lagrer ingen informasjon om deg og din mottaker!

Din e-post:
Ditt navn:
Mottakers e-post: