Sjøørret-flak i Skagerrak. Bli med på jakten

EirikA1
13.05.2015

Det finnes nå mer fisk langs Skagerrakkysten enn på flere tiår. Nå kan ”alle” få sjøørret. Vi gir deg tipsene. 

Les mer

Hvordan bli en bedre sjøørretfisker?

Ivers sjøørret
03.08.2014
I alle typer sportsfiske er det gjerne variasjonen i hvordan du fisker som gir størst fangst. Dersom fisken ikke tar, bør du endre fisketeknikk eller agn til fisken tar. Her er noen tips for fiske etter sjøørreten.
Les mer

Oppdatering fra indre Oslofjord

Max Rap FS
10.05.2010

Etter flere fisketurer i løpet av uken kan vi rapportere at det MYE BRISLING i indre Oslofjord, det er bra med sjøørret og torsk, og horngjelen har kommet!

Les mer

Fang mer fisk med Rapala

Clackin Rap og sei
20.07.2009
Det er en myte at man ikke kan kaste med wobblere fra land! Rapala wobblerne veier fra 2 gram og opp til hele 100 gram, og vi tør å påstå at du absolutt klarer å kaste langt med en wobbler på for eksempel 12 gram! Du kaster jo langt med en like tung sluk?
Les mer

Sjøørretfest i Bodø

Anders-6800.jpg
09.07.2006
I tre år hadde vi prøvd å få en fisketur i sammen, jeg og Anders Hjelmtvedt fra Bodø. Bildene og historiene gnagde på fiskeiveren min, så i år sørget jeg for at når jeg passerte Bodø, var det ikke bare jeg som var klar.. Det er lett og være etterpåklok - heldigvis! For man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at dette ikke ble min siste Bodøtur.
Les mer

SJØØRRET MED DUPP OG FLUE

Foto: Tommy Egra
11.03.2004
Karl Inge Stumo forteller her hvordan man kan fiske sjøørret og andre fisk med flue og kastedupp. I Danmark har det lenge vært kjent at denne fiskeformen er supereffektiv etter sjøørret. Her hjemme er det først i den senere tid at den har begynt å bli skikkelig godt utbredt. Ta en titt og se om denne fiskeformen er noe for deg!
Les mer